Πέτρου Συνδίκα 91, Θεσσαλονίκη
info@smartclean.gr
6934 014419
2314 021544

Η εταιρεία καθαρισμού Smart Clean

Το 2010 δύο νέα παιδιά, ο Μανώλης και η Μαριλένα αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις υπηρεσίες καθαρισμού. Γεμάτοι από το πάθος και την αισιοδοξία που φέρνει η νεότητα, βγήκαν στην αναζήτηση πελατών με μόνο εφόδιο την ορμή τους. Η ανταπόκριση ήταν τόσο άμεση που αρχικά εξέπληξε και τους ίδιους!

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά το δίδυμο αποτελεί πρότυπο επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα, από την εξυπηρέτηση, το αποτέλεσμα, τη συμπεριφορά. Χτίζουν μακροχρόνιες συνεργασίες ακόμη και με τον πιο απαιτητικό πελάτη, φέρουν σε πέρας και τις πιο δύσκολες εργασίες που τους ανατίθενται εισπράττοντας το χαμόγελο της ικανοποίησης κάθε φορά, σε κάθε υπηρεσία.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε στην πράξη αυτά που διατεινόμαστε και να προστεθείτε σε αυτούς που χαμογελούν με το αποτέλεσμα!Είμαστε διαθέσιμοι για όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σε υπηρεσίες καθαρισμού τακτικού και αρχικού (χώροι νεόδμητοι η ανακαινισμένοι) σε πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και γενικά κάθε υπηρεσία καθαριότητας με απολυτή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, κάνοντας την εργασία μας προσωπική μας υπόθεση.Εταιρεία καθαρισμού Θεσσαλονίκης Smart Clean

Δείτε τις υπηρεσίες μας

ΔιεύθυνσηΠέτρου Συνδίκα 91
Σταθερό τηλέφωνο2314021544
Κινητό τηλέφωνο6934 014419
e-mailinfo@smartclean.gr