Πέτρου Συνδίκα 91, Θεσσαλονίκη
info@smartclean.gr
6934 014419
2314 021544
Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων Θεσσαλονίκη

Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων

Οι καθαρισμοί κτιρίων είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιείς χώρους για σας, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους ανθρώπους που φιλοξενείτε. Οι καθαρισμοί κτιρίων από την Smart Clean προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου που το χρειάζεται.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της ΘεσσαλονίκηςΗ εταιρεία μας, με σεβασμό του χώρου και δέσμευση για συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες διαθέτοντας κατάλληλο προσωπικό προσφέρει άριστες υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών κτηρίων και χώρων. Με τις επαναλαμβανόμενες εργασίες καθαρισμού, επιδιώκουμε την διατήρηση της άρτιας εικόνας των χώρων της εταιρίας σας.


Χρειάζεστε καθαρισμό επαγγελματικών χώρων;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του χώρου σας
Επικοινωνήστε εδώ


Το πρόγραμμα που καταρτίζεται κατόπιν συνεννόησης, τηρείται αυστηρά, το προσωπικό παραμένει σταθερό, ενώ ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους χώρους της εταιρίας σας, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων από την Smart Clean σας προσφέρουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα:

1 Με την χρήση προηγμένου εξοπλισμού, υψηλών προδιαγραφών, που βασίζεται σε αθόρυβα μηχανήματα καθαρισμού, τα οποία απολυμαίνουν και απομακρύνουν αποτελεσματικά τις πολυετής ακαθαρσίες

2 Με την εργασία των έμπειρων και καταρτισμένων ανθρώπων που απασχολεί, οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους

3Έχουμε στόχο την υγεία, ασφάλεια και καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή για χαλάρωση.

Ενδεικτικές υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων:

Τακτικοί καθαρισμοί κτηρίων, Βιομηχανικών εγκαταστασεων και χώρων

Μηχανικό πλύσιμο πλαστικών δαπέδων

Γυάλισμα πλαστικών δαπέδων

Υφασμάτινες ταπετσαρίες , έπιπλα

Απορρύπανση επιφανειών

Ψευδοροφές, αλουμίνια

Περσίδες

Γιάλισμα πινακίδων , πλαισίων

Αποθηκευτικοί χώροι

Απορρίματα, περισυλλογή


ΔιεύθυνσηΠέτρου Συνδίκα 91
Σταθερό τηλέφωνο2314021544
Κινητό τηλέφωνο6934 014419
e-mailinfo@smartclean.gr