Πέτρου Συνδίκα 91, Θεσσαλονίκη
info@smartclean.gr
6934 014419
2314 021544
Καθαρισμοί πολυκατοικιών και κτιρίων Θεσσαλονίκη

Καθαρισμοί πολυκατοικιών και κτιρίων

Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, η Smart Clean έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα, με πλήρως οργανωμένα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.


Χρειάζεστε καθαρισμό στην πολυκατοικία σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του χώρου σας
Επικοινωνήστε εδώΠως ενεργούμε;

1 Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας επισκέπτονται την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουν πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

2 Θέτουμε στην υπηρεσία σας τριμελή κινητά συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, αποτελούμενα από ελεγμένο, ευγενικό, μόνιμο και έμπιστο προσωπικό καθαριότητας, πλήρως εφοδιασμένα και εξοπλισμένα με επώνυμα απορρυπαντικά, καθαριστικά και συντηρητικά μέσα.

3Δίνουμε έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.


ΔιεύθυνσηΠέτρου Συνδίκα 91
Σταθερό τηλέφωνο2314021544
Κινητό τηλέφωνο6934 014419
e-mailinfo@smartclean.gr