Πέτρου Συνδίκα 91, Θεσσαλονίκη
info@smartclean.gr
6934 014419
2314 021544
Αρχικοί καθαραρισμοί Θεσσαλονίκη

 Αρχικός καθαρισμός

Η εγκατάσταση σε ένα νεόκτιστο διαμέρισμα ή σε ένα ανακαινισμένο σπίτι, επιβάλει τον αρχικό καθαρισμό του προκειμένου να κατοικηθεί.

Επειδή τα έξοδα είναι πολλά και περιορισμένος ο χρόνος η εταιρεία μας έχει το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις εργασίες. Διαθέτουμε Τμήμα Αρχικών Καθαρισμών με τεχνογνωσία & εμπειρία, στην προστασία των νέων και παλαιών επιφανειών αφαιρώντας σκόνη οικοδομής, δύσκολους λεκέδες, κόλες, μπογιές στα πατώματα, τζάμια, τοίχους χωρίς να δημιουργούνται φθορές.Χρειάζεστε υπηρεσίες αρχικού καθαρισμού;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του χώρου σας
Επικοινωνήστε εδώΤι είναι ο αρχικός καθαρισμός

1 Σε γενικές γραμμές ένας αρχικός- γενικός καθαρισμός , περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των επιφανειών, όπως απαιτείται μετά από οικοδομικές εργασίες. Θα ενημερωθείτε για την μεθοδολογία καθαρισμού της εταιρείας μας, για το προσωπικό που θα χρησιμοποιηθεί και για την διάρκεια του καθαρισμού.

2Η Smart Clean επενδύοντας συνεχώς σε μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα κυκλοφορεί στον τομέα των επιτυχία οποιοδήποτε έργο καθαρισμού, όσο ιδιόμορφο και αν είναι αυτό.

3Ακολουθώντας μια συγκεκριμμένη μέθοδο καθαρισμού, με τη χρήση οικολογικών και σύγχρονων απορρυπαντικών το συνεργείο καθαρισμού Smart Clean σας παραδίδει την κατοικία σας έτοιμη να την γεμίσετε με τα πολύτιμα πράγματά σας, χωρίς να κουραστείτε και κυρίως με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για το πορτοφόλι σας.

Ενδεικτικές υπηρεσίες αρχικού καθαρισμού:

Ξεσκόνισμα τοίχων και ταβανιών

Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα

Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων, πατζουριών

Καθαρισμός σε ντουλάπες εσωτερικά και εξωτερικά

Καθαρισμός χώρου κουζίνας (εκτός ηλεκτρικών ειδών)

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλους τους χώρους της οικίας

Καθαρισμός αποθηκών

Καθαρισμός πορτών

Καθαρισμός καθρεπτών

Καθαρισμός και απολύμανση ειδών υγιεινής και απόξεση όλων των οικοδομικών ρύπων


ΔιεύθυνσηΠέτρου Συνδίκα 91
Σταθερό τηλέφωνο2314021544
Κινητό τηλέφωνο6934 014419
e-mailinfo@smartclean.gr