Πέτρου Συνδίκα 91, Θεσσαλονίκη
info@smartclean.gr
6934 014419
2314 021544

Υπηρεσίες Καθαρισμού - Smart Clean

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρει το συνεργείο καθαρισμού Smart Clean


Χρειάζεστε κάποια από τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του χώρου σας
Επικοινωνήστε εδώ


Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της ΘεσσαλονίκηςΚαθαρισμοί πολυκατοικιών και κτιρίων

Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, η Smart Clean έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα, με πλήρως οργανωμένα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Αρχικοί καθαραρισμοί

Η εγκατάσταση σε ένα νεόκτιστο διαμέρισμα ή σε ένα ανακαινισμένο σπίτι, επιβάλει τον αρχικό καθαρισμό του προκειμένου να κατοικηθεί.

Επειδή τα έξοδα είναι πολλά και περιορισμένος ο χρόνος η εταιρεία μας έχει το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις εργασίες. Διαθέτουμε Τμήμα Αρχικών Καθαρισμών με τεχνογνωσία & εμπειρία, στην προστασία των νέων και παλαιών επιφανειών.

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Οι καθαρισμοί κτιρίων είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιείς χώρους για σας, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους ανθρώπους που φιλοξενείτε. Οι καθαρισμοί κτιρίων από την Smart Clean προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου που το χρειάζεται.

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα μαρμαρίνες μωσαϊκά και μωσαϊκά πλακάκια που ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.

Με την κρυσταλλοποίηση επιτυγχάνεται απολύτως φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου και δεν δημιουργείται ποτέ φιλμ ή κρούστα στη επιφάνεια.

Καθαρισμός υαλοπινάκων

Η εξωτερική όψη του κτιρίου αποτελεί την πρώτη επαφή της επιχείρησής σας με το κοινό. Ο καθαρισμός των υαλοπινάκων και των επιφανειών των κτιρίων, όμως, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγιεινής των εργαζομένων.

Καθαρισμός τεντών

Συχνά αμελούμε τη συντήρηση των τεντών μας. Το καθάρισμα όμως και η γενικότερη φροντίδα θα παρατείνουν τον χρόνο ζωής τους.

Το συνερεγείο καθαρισμού Smart Clean αναλαμβάνει τον καθαρισμό της τέντας σας με προηγμένα υλικά καθαρισμού.

ΔιεύθυνσηΠέτρου Συνδίκα 91
Σταθερό τηλέφωνο2314021544
Κινητό τηλέφωνο6934 014419
e-mailinfo@smartclean.gr